(t.z.t. bij gezondheid:)

kinderatelier

Wil je graag meer informatie over een cursus, workshops, kinderatelier of kinderfeestje, of de tienergroep? Neem gerust contact met mij op. Dan kan ik je vertellen wat de mogelijkheden zijn. Voor kinderen is het rond de € 15 per les. Zie flyer voor de actuele data en kosten.

Ik werk momenteel als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. U kunt mij inhuren wanneer u op uw school een projectweek heeft of extra aandacht wilt besteden aan het thema Kunst. Voor overleg kunt u mij bellen of mailen. (Tel: 06 – 12026030/ lydiajonkman@gmail.com )

educatie basisonderwijs / Kunst in de Klas

creatieve middag voor volwassenen

1 x in de maand verzorg ik een creatieve middag voor volwassenen. Voor 25 € per persoon (inclusief de materialen) heb je een heerlijke middag voor jezelf, je vriendin, je dochter of oma…
In een klein groepje kun je ruim van te voren je wensen kenbaar maken. Vind je het leuk om een mooi schilderijtje te maken? Daarmee kun je hier aan de slag, als je er thuis maar niet aan toe komt. Een greep uit de mogelijkheden: een collage maken, een steen beschilderen, een dikke dame, je huisdier, bloemen of landschap, een leuke kip op steigerhout. Wat voorop staat dat er rust is om creatief bezig te zijn. Daarbij de gezelligheid van een klein groepje met professionele begeleiding. Altijd met wat lekkers, de koffie en thee staan voor je klaar.
Informatie: tel: 06 12026030 / lydiajonkman@gmail.com

www.ontdekmiddengroningen.nl www.stadenommeland.com
www.heerenhuis.com